Middagservering åpningstider
Ukemeny inngår som middag til gjester som har opphold med pensjon, og serveres også som a`la Carte.
Vi legger til grunn at selskaper velger felles meny (unntak vegetar).
Hvis det er mange i din gruppe som har allergier eller livsstilsvalg som gjør at felles meny ikke passer, tilbyr vi gjerne buffetmeny som gjør det lettere for den enkelte å velge selv, og dessuten vil bidra til lettere gjennomføring av middagen.
Menyene kan bli endret som følge av råvaretilgang og sesong.
Meny fra 1.februar 2025
(melk, sulfitt)
Forrett røkt kylling
Serveres med kremet avokado, mangosalsa, solsikkekjerner og korianderolje
(melk, sulfitt)
(fisk, melk, selleri, sulfitt)
Hovedrett pepperbakt laks
Serveres med blansjerte grønnsaker, cherrytomat, potetpuré og kremet urtesaus.
(fisk, melk, selleri, sulfitt)
(hvete, havre, melk, egg, soya, mandel, valnøtt)
Dessert sjokoladefondant
Servert med vaniljeiskrem og kanelgranola
(hvete, havre, melk, egg, soya, mandel, valnøtt)
***
(skalldyr, valnøtter, egg, sennep, sulfitt)
Forrett Taskekrabbe
Serveres med sitrussalat, marinert agurk, ristet valnøtter, norsk karse og koriander emulusjon
(skalldyr, valnøtter, egg, sennep, sulfitt)
(sulfitter, selleri)
Hovedrett Kalv mørbrad
Serveres med bakte rotgrønnsaker, syltet rødbeter, ovnsbakte småpoteter og rødvinssaus med revet pepperrot
(sulfitter, selleri)
(melk, soya, mandel)
Dessert melkesjokoladepannacotta
Serveres med bringebærkompott og mandelcrunch
(melk, soya, mandel)
Meny fra 22april
Mandag, onsdag og fredag
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Marinerte rødbeter
Servers med Norsk karse, Snøfrisk, reddik, vårløk, proscuitto chips og ramsløkemulsjon.
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Gremolata bakt torsk
Servers med asparges, cherrytomat, purreløk, jordskokkchips, potetpuré og havtornsaus.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Isparfait med karamellsmak
Servers med sjokoladeganache, salte peanøtter og sjokoladecurls.
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Tirsdag, torsdag og lørdag
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Kveite escabeche
Serveres med Haukeli chevre krem, ertespirer, sort rognkjeks, ristet valnøtter, granateple og granateplesirup.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Andebryst sous vide
Serveres med søtpotetkrem, bakt gulrot med honning og karve, syltet stjerneløk, marinert spinat, Norske småpoteter med urter og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Allergener: melk, egg og soya Kr. 195
Crème brûlée
Serveres med mango- og pasjonsfruksorbet.
Allergener: melk, egg og soya Kr. 195
A`la Carte
Ukemenyen tilbys også som a`la Carte
Forretter
Allergener: bløtdyr, skalldyr, melk, fisk, selleri og sulfitt Kr. 235
Pannestekt kamskjell fra Frøya
Serveres med fennikel, appelsin, reddik, persille olje og kremet hvitvinssaus.
Allergener: bløtdyr, skalldyr, melk, fisk, selleri og sulfitt Kr. 235
Allergener: melk og sulfitt Kr. 225
Røkt andebryst
Serveres med ruccula, bakt fiken, pinjekjerner, kremost og portvinssaus.
Allergener: melk og sulfitt Kr. 225
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Marinerte rødbeter
Servers med Norsk karse, Snøfrisk, reddik, vårløk, proscuitto chips og ramsløkemulsjon.
Allergener: melk, egg og sulfitt Kr. 195
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Kveite escabeche
Serveres med Haukeli chevre krem, ertespirer, sort rognkjeks, ristet valnøtter, granateple og granateplesirup.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 225
Hovedretter
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Gremolata bakt torsk
Servers med asparges, cherrytomat, purreløk, jordskokkchips, potetpuré og havtornsaus.
Allergener: fisk, melk og sulfitt Kr. 445
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Andebryst sous vide
Serveres med søtpotetkrem, bakt gulrot med honning og karve, syltet stjerneløk, marinert spinat, Norske småpoteter med urter og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 465
Allergener: selleri, melk og sulfitt Kr. 495
Okse indrefilet
Serveres med selleri krem, smør dampet spisskål, aroma sopp, cherrytomat, ovnsbakte småpoteter og timiansaus.
Allergener: selleri, melk og sulfitt Kr. 495
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 425
Confitert kylling lår fra Ytterøy
Serveres med bakte rotgrønnsaker, syltet rødløk, potetstappe og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 425
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 395
Skogssopprisotto
Serveres med asparges, mini gulrot, cherrytomater, marinert red rhubarb, tørket kongeøsterssopp og parmesan.
Allergener: melk, selleri og sulfitt Kr. 395
Dessert
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Isparfait med karamellsmak
Servers med sjokoladeganache, salte peanøtter og sjokoladecurls.
Allergener: melk, egg, soya og peanøtt Kr. 215
Allergener: melk, egg og soya Kr. 195
Crème brûlée
Serveres med mango- og pasjonsfruksorbet.
Allergener: melk, egg og soya Kr. 195
Allergener: melk, nøtter, mandler og hvete Kr. 285
Ostetallerken
Utvalg av modne norske oster serveres med fruktkompott og frukt- og nøttebrød.
Allergener: melk, nøtter, mandler og hvete Kr. 285